Betingelser for brug

Spillebetingelser

Respektér andre og pas på jer selv, så går det hele nok!

 

Vi gør os umage for at lave spil der er lige så sikre som en almindelig gåtur i byen. Ved at spille vores spil, bekræfter du dog følgende:

Hverken UrbiHunt IVS eller nogen personer relateret til UrbiHunt IVS kan stilles til ansvar for skader eller indirekte skader som sker i forbindelse med spillet. Det er ligeledes dit ansvar at sikre, at personer der spiller sammen med dig, eller som er inviteret til at spille af dig, accepterer dette.

UrbiHunt IVS kan ikke stilles til ansvar for begrænsninger i spillet som følge af midlertidige begivenheder på ruten. Hvis en del af ruten er utilgængelig kan du springe denne del over og bruge et hint til at komme tilbage på rette spor.

Købsbetingelser

Spil købt i UrbiHunt-appen kan startes med det samme. Spil købt på urbihunt.com kan startes 24 timer efter købet. Vi refunderer ubrugte spil, som er købt her på urbihunt.com i op til 90 dage efter købet, uanset begrundelse.

Privatlivspolitik

Du vil i UrbiHunt app'en blive bedt om at indtaste et holdnavn. Holdnavnet vil være synligt for andre på en liste over bedste tider, og vi anbefaler derfor at navnet ikke indeholder personhenførbare oplysninger.

 

UrbiHunt IVS kan ikke stilles til ansvar for afsløring af personhenførbare oplysninger i holdnavnet. UrbiHunt IVS forbeholder sig ret til at ændre holdnavne, som vurderes at kunne virke anstødelige.

Vi indsamler data om brug af UrbiHunt app'en og om www.urbihunt.com for at forbedre vores services. Kontakt os på hello@urbihunt.com hvis du ønsker en kopi af den data vi har opbevaret om dit gennemførte spil. Vi pålægger muligvis et gebyr for denne service. Du har ret til at bede os slette data om dig - sig til hvis du ønsker dette, det er helt fint med os. 

Ophavsret

Alt indhold på www.urbihunt.com og i UrbiHunt app'en er beskyttet af ophavsret og tilhører UrbiHunt IVS.