top of page

Betingelser for brug

Spillebetingelser

Respektér andre og pas på jer selv, så går det hele nok!

 

Vi gør os umage for at lave spil der er lige så sikre som en almindelig gåtur i byen. Ved at spille vores spil, bekræfter du dog følgende:

Hverken UrbiHunt ApS eller nogen personer relateret til UrbiHunt ApS kan stilles til ansvar for skader eller indirekte skader som sker i forbindelse med spillet. Det er ligeledes dit ansvar at sikre, at personer der spiller sammen med dig, eller som er inviteret til at spille af dig, accepterer dette.

UrbiHunt ApS kan ikke stilles til ansvar for begrænsninger i spillet som følge af midlertidige begivenheder på ruten. Hvis en del af ruten er utilgængelig kan du springe denne del over og bruge et hint til at komme tilbage på rette spor.

Købsbetingelser

Spil købt i UrbiHunt-appen kan startes med det samme. Spil købt på urbihunt.com kan startes 24 timer efter købet. Vi refunderer ubrugte spil, som er købt her på urbihunt.com i op til 90 dage efter købet, uanset begrundelse.

Ophavsret

Alt indhold på www.urbihunt.com, i UrbiHunt appen og andre steder vi publicerer indhold er beskyttet af ophavsret og tilhører UrbiHunt ApS.

bottom of page