top of page

Privatlivspolitik

1. Vi sælger ikke dine data.

2. Vi indsamler data om brug af UrbiHunt appen og om www.urbihunt.com for at forbedre vores Hunts, appen og din oplevelse af hjemmesiden. Vi beder dig i appen tilladelse til at anvende lokationsdata. Dette bruger vi kun mens du er i gang med en af vores oplevelser. Vi gemmer ikke disse lokationsdata, ud over at vi efter oplevelsen stadig kan se hvilken enhed, der først har fundet frem til forskellige lokationer.

3. Du vil i UrbiHunt app'en blive bedt om at indtaste et holdnavn. Holdnavnet vil være synligt for andre på en liste over bedste tider, og vi anbefaler derfor at navnet ikke indeholder personhenførbare oplysninger. UrbiHunt ApS kan ikke stilles til ansvar for afsløring af personhenførbare oplysninger i holdnavnet. UrbiHunt ApS forbeholder sig ret til at ændre holdnavne, som vurderes at kunne virke anstødelige.

4. Kontakt os på hello@urbihunt.com hvis du ønsker en kopi af den data vi har opbevaret om dit gennemførte spil. Vi pålægger muligvis et gebyr for denne service. Du har ret til at bede os slette data om dig - sig til hvis du ønsker dette, det er helt fint med os. 

bottom of page