Privatlivspolitik

Du vil i UrbiHunt app'en blive bedt om at indtaste et holdnavn. Holdnavnet vil være synligt for andre på en liste over bedste tider, og vi anbefaler derfor at navnet ikke indeholder personhenførbare oplysninger.

 

UrbiHunt IVS kan ikke stilles til ansvar for afsløring af personhenførbare oplysninger i holdnavnet. UrbiHunt IVS forbeholder sig ret til at ændre holdnavne, som vurderes at kunne virke anstødelige.

Vi indsamler data om brug af UrbiHunt app'en og om www.urbihunt.com for at forbedre vores services. Vi beder dig om tilladelse til at anvende lokationsdata, da vi bruger dette til at fortælle dig, når du har fundet frem til det næste sted, mens du er i gang med en af vores oplevelser. Adgang til lokationsdata er således vigtigt for brugeroplevelsen. Vi gemmer ikke disse lokationsdata, ud over at vi efter oplevelsen stadig kan se hvilken enhed, der først har fundet frem til forskellige lokationer.

 

Kontakt os på hello@urbihunt.com hvis du ønsker en kopi af den data vi har opbevaret om dit gennemførte spil. Vi pålægger muligvis et gebyr for denne service. Du har ret til at bede os slette data om dig - sig til hvis du ønsker dette, det er helt fint med os.