FAQ

Hvordan spiller man?


Eventyrmysterierne foregår i den virkelige verden, faciliteret af UrbiHunt-appen. Kryptiske beskeder guider dig gennem byen - fortolk dem ved at kigge dig godt omkring. Når du er på rette vej, vil noget nyt dukke op i app'en på magisk vis. Spillene er på tid, så se hvor hurtigt du kan løse mysteriet!
Jeg vil spille NU. Hvad gør jeg?


Køb spillet direkte i vores app. Bemærk at køb på vegne af andre skal foretages her på urbihunt.com.
Hvordan arrangerer jeg et event med flere hold?


Anskaf her på urbihunt.com spilkoder svarende til det antal hold I bliver, og fordel dem til holdkaptajnerne. Holdkaptajnerne skal hver indtaste en spilkode i UrbiHunt-appen, for at hente spillet. Opret jeres egen liga, så I kan se hvilket af holdene der er hurtigst! Hver holdkaptajn tilmelder sit hold til ligaen inde i UrbiHunt-appen. På dagen kan I eventuelt lade holdene starte med et par minutters mellemrum, så de ikke kommer til at følges. Hvert holds tid starter først, når kaptajnen trykker ”Start hunt”.
Hvordan fungerer holdspil?


Op til 4 spillere kan spille på samme hold, på hver sin mobiltelefon. Skærmbillederne opdateres real-time, så I ser det samme, og hver mobiltelefon fungerer som 'GPS-søger'. Tilslut dig et hold ved at søge efter holdnavnet i appen. Holdkaptajnen skal godkende din deltagelse på holdet.
Hvordan bliver man holdkaptajn?


Den spiller der køber det valgte spil i appen, eller som indtaster en på forhånd købt spilkode, bliver holdkaptajn.
Hvor starter det?


Hver hunt starter et centralt sted i byen. Se hvor under de enkelte hunts.
Hvor slutter det?


Slutstedet er en hemmelighed! Dog vil det være i rimelig gåafstand fra startstedet. Kontakt os hvis du skal planlægge noget efter spillet, så giver vi dig den information du har brug for.
Hvad hvis jeg ikke kan finde vej?


Så tager du bare et hint! Det koster lidt på tiden, men kan være det hele værd.
Kan man spille med en Android-telefon?


Android-appen er klar i midten af august. Man vil da kunne spille, hvis blot én spiller på holdet har iPhone. Det vil sige, at op til tre Android-telefoner og en iPhone ville kunne deltage på hold sammen i samme spil.

iPhone-appen er allerede i Apple's App Store nu.
Jeg bruger kørestol - kan jeg spille?


Spillene vil kun involvere trapper, hvis der også er en elevator. Nogle få steder er gaderne stejle, så det vil være en fordel hvis du spiller med en, som kan give et skub.
Kan jeg spille, selvom jeg ikke kender byen?


Ja! Ingen af vores spil kræver forhåndskendskab til byen.
Hvad skal jeg medbringe?


Mindst én fuldt opladt iPhone – gerne flere, så I hver især kan følge med.

Medbring også godt fodtøj og tøj der passer til vejret, da spillene primært foregår udendørs.
Siger I ikke lige til, når I udgiver et nyt spil?


Joho! Følg os på Instagram og Facebook, så bliver du den første der hører om nye spil!
Er det muligt at blive tester for jeres kommende spil?


Jeps det er det – send en mail til hello@urbihunt.com og fortæl om dig selv samt hvilke spil du eventuelt har spillet før og hvad dit/dine holdnavn(e) var.
Hvad hvis jeg ville spørge om noget andet?...


Skriv til os via 'Kontakt' oppe i toppen af siden af siden. Eller send en mail til hello@urbihunt.com. Vi glæder os til at høre fra dig!
Hvorfor tager det op til 24 timer at modtage startinstruktioner?


Det tager op til 24 timer ved køb på hjemmesiden, fordi vi håndterer din ordre personligt. Køb spillet direkte i vores app, hvis du vil spille med det samme. Bemærk at du i appen ikke kan købe på vegne af andre.
Hvordan bruger man sin spilkode?


Skriv spilkoden i feltet under fanen 'Holdspil', altså i samme felt, hvor man også kan tilslutte sig et hold. Efter du har trykket 'Retur', downloades spillet automatisk.